Buitentuin de Hortus

You are here

Boomadoptie

Geef om groen
De ruggengraat van de Hortus wordt gevormd door een bijzondere collectie levende planten uit heel de wereld , die wetenschappelijk wordt beheerd en zoveel mogelijk aan het publiek wordt getoond. Elk van deze bomen en planten heeft zijn eigen verzorging en expertise nodig. Velen dragen ook een uniek verhaal of behoren tot het historische erfgoed op het gebied van botanie. De tuinexperts van de Hortus zijn het gehele jaar door aan het werk om deze talrijke bomen en planten optimaal te verzorgen en te laten groeien. Op deze manier blijven de planten behouden voor volgende generaties. Om het werk van natuurbehoud en natuureducatie voor te kunnen zetten is de Hortus o.a. afhankelijk van giften.

Adopteer een boom
Als bedrijf kunt u een boom of plant in de Hortus adopteren. Zo draagt u bij aan de verzorging, het onderhoud en de instandhouding van de historische  collectie in de Hortus. Iedere plant in onze collectie is voorzien van een accessie nummer. Dat nummer is de sleutel tot de informatie in de database. Bij elke plant in de Hortus hoort informatie zoals de Nederlandse naam, de wetenschappelijke naam en de vindplaats. Velen van onze planten hebben ook een bijzonder  verhaal of zijn juist zo’n gewoon onderdeel van ons dagelijks leven, denk hierbij aan koffie en cacao, maar dus ook aan een eeuwenoude Ginkgo of de opvallende zakdoekjesboom. Meer verhalen  vindt u via op onze website onder collectie.

Het is heel goed mogelijk om een plantensoort te vinden die prachtig aansluit bij uw product, bedrijfsnaam of zelfs bedrijfsfilosofie. Vanzelfsprekend denkt de Hortus met u mee  over de selectie van de boom of plant en hoe we dit het best in beeld kunnen brengen.

Adoptiepakket
U kunt al een boom of plant adopteren vanaf de periode van 3 jaar. Uiteraard denken wij graag met u mee over mogelijke tegenprestaties en hoe we in deze periode kunnen samenwerken in joint promotion. Bij het adoptiepakket horen in ieder geval;

•             Adoptiecertificaat als bewijs van de band tussen uw bedrijf en onze boom/plant
•             Bedrijfsvermelding op collectiebordje
•             Bedrijfsvermelding op de website
•             Bedrijfsjaarkaart met toegang tot de Hortus
•             Uitnodiging voor de jaarlijkse relatiemiddag in de Hortus 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw Barbara van Amelsfort, marketing en communicatie, Tel: 020 7025 429 of per E-mail. De Hortus heeft een Culturele ANBI status.Giften aan de Hortus kunnen voor zowel particulieren als bedrijven extra belastingvoordeel opleveren. Kijk hiervoor op onze ANBI-pagina.

Mob Pro adopteert de Sequoia in 2016

 

 

 

 

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015