Dineren in de Hortus Amsterdam

You are here

Dineren

Dineren in de Hortus AmsterdamTegen het unieke decor van kunstenares Claudy Jongstra, heeft het Hortuscafé een prachtige ruimte en een sfeervol terras beschikbaar voor recepties, diners en feesten. Het ruime en lichte Hortuscafé biedt een bijzondere ambiance voor een exclusief diner. De glazen deuren geven direct toegang tot het mooie terras in de tuin. Er kan zowel binnen als buiten gedineerd worden. Bij slechte weersvoorspellingen kan het terras gedeeltelijk overkapt worden dmv partytenten. Mooie windlichten en vuurschalen maken uw feest af.

Voor een exclusief diner in Victoriaanse sferen, is van 15 mei t/m 30 september een vleugel van de Palmenkas beschikbaar. De historische en serene ambiance van de kas leent zich uitstekend voor een intiem en stijlvol diner.

 

Klik hier voor meer informatie over capaciteit en onze tarieven.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik van een vleugel van de bijzondere Palmenkas

Voor reserveren of meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Constance van Kretschmar via 020 – 420 24 25 of zaalverhuurinfo@dehortus.nl (alleen op werkdagen). Bij beschikbaarheid van de zaal/zalen kunt u kosteloos een optie nemen die 2 weken blijft staan.

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015