banner

You are here

Foto- en filmshoots

De tropische kassen, de Victoriaanse Palmenkas en de exotische tuin zijn ideale locaties voor een bijzonder foto- of filmdecor. Dergelijke shoots zijn mogelijk tegen een speciaal uurtarief. Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. U kunt hiervoor bellen met 020-702 54 04. 
De Hortus maakt geen onderscheid tussen particulier, zakelijk, commerciële en niet commerciële shoots.

Tarieven
Trouw- en verlovingsreportages: € 55, -*
Trouwreportage inclusief kleedruimte €150,- * 

Fotoshoot tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur
Filmopnames tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur

Deze prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus. De prijzen zijn exclusief personeel en evt. begeleiding. Indien wij dit nodig achten zal er een locatiemanager ingezet worden. De Hortus is als museum 7 dagen per week geopend voor publiek van 10 - 17 uur. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingsuren. Voor informatie over fotoshoots op overige tijden kunt u contact met ons opnemen. Ook voor de tarieven van een crew groter dan 10 personen kunt u ons bellen voor meer informatie.Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven, zie hiervoor dehortus.nl/zaalverhuur

  • Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
  • Het gebruik van Drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.
  • Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht

*De entreeprijs geldt voor het bruidspaar, de fotograaf en eventuele bruidskinderen tot max 6 personen. Voor overige leden van het gezelschap geldt de reguliere toegangsprijs. Voor trouwreportages hoeft u niet van te voren te reserveren, tenzij u een verkleedruimte nodig heeft, deze dient u wel vantevoren te boeken. Trouw- en verlovingsreportages zijn mogelijk binnen de reguliere openingstijden.

De Museumjaarkaart is niet geldig bij de Hortus.

Kijk hieronder voor een prachtige bruilofts-fotoreportage in de Hortus
Door Siebe Baarda Fotografie.

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015