Palmenkas de Hortus

 

You are here

Locaties

Vergaderen in de Hortus AmsterdamEr zijn verschillende ruimtes te huren in de Hortus. De Oranjerie is het gebouw waar het Hortuscafé in gevestigd is. Op de eerste verdieping ligt de Laranjazaal. 

Zowel overdag als 's avonds is de Laranjazaal te huur. Uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, lunches of high-tea's. De Laranjazaal heeft aan drie zijden uitzicht op de levendige Plantagemiddenlaan, het Hortus terras en de Drieklimatenkas.

Het Hortuscafé, op de begane grond, is na sluitingstijd te huur. Samen met het aansluitend terras is dit een ideale combinatie voor intieme diners, feestelijke recepties of bedrijfsborrels.

De vleugel van de Palmenkas is in de periode van 15 mei t/m 30 september te huur vanaf 16.00 uur. Een unieke locatie voor een bijzondere huwelijksinzegening of een sfeervol diner.

In het naastgelegen Hugo de Vriesgebouw bevindt zich de stijlvolle J.P. Thijssebibliotheek. Zeer geschikt voor kleine vergadergezelschappen. 

Voor tarieven kunt u terecht op de tarievenpagina.

Combineer de Hortus met Desmet Studio's
De Oranjerie is geschikt voor een diner of feest tot resp. 70 of 100 personen. Mocht je na een receptie of diner een feest willen geven voor een groter aantal gasten, dan is een combinatie met de naastgelegen Desmet Studio’s een goede optie. Desmet Studio’s, voorheen een filmtheater, heeft een ruime zaal met een trendy studiocafé. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor het geven van een uniek dansfeest. Dankzij de extreme geluidsisolatie kan je tot 02:00u ‘s nachts een feestje geven met een band en/of DJ. Informeer naar de aantrekkelijke kortingsaanbieding wanneer je bij beide locaties een reservering maakt!

Voor meer informatie:
Hortus Botanicus 020 – 420 24 25
zaalverhuurinfo@d
ehortus.nl
Desmet Studio's 
020 – 521 71 00

locatie@desmet.tv

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015