Vergaderen de Hortus Amsterdam

You are here

Vergaderen

Vergaderen in de Hortus AmsterdamZakelijk overleg tussen het groen
U hoeft niet de hei op om in het groen te zitten. Vergaderen, brainstormen, presenteren in een inspirerende omgeving, dat kan allemaal in de Hortus. Middenin de drukte van Amsterdam biedt de Hortus een rustige, groene locatie voor uw bijeenkomst.

Onze sfeervolle Laranjazaal is gevestigd in het eeuwenoude rijksmonument, de Oranjerie. De zaal is licht met uitzicht op de tuin en op Amsterdam, en voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele vergadering. Bovendien biedt de nabijheid van de tuin een unieke gelegenheid voor pauzes en verfrissende brainstormsessies.

Voor zakelijke huurders is tevens de J.P. Thijsse bibliotheek te huur, een inspirerende locatie waar de boekencollectie van de Heimans & Thijsse stichting is gehuisvest.

Verhuurtijden
De Laranjazaal is te huren in de dagdelen 09.00 – 13.00, 13.00 - 17.00 en 18.00 - 01.00 uur.
De J.P. Thijsse Bibliotheek is te huren in de dagdelen 09.00 – 13.00 en 13.00 - 17.00 uur van maandag t/m zaterdag. De J.P. Thijsse Bibliotheek is alleen te huur voor zakelijke partijen.

J.P. Thijsse bibliotheek verhuur de Hortus AmsterdamCapaciteit Laranjazaal
Cabaretopstelling: 40 personen
Lunch- /dineropstelling: 40 personen
Theateropstelling: 60 personen
Vergader U-vorm: 26 personen

Capaciteit J.P. Thijsse bibliotheek
Vergaderopstelling: 20 personen

Tarieven
Kosten zijn te vinden op onze tarieven pagina

Reserveren
De Hortus heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld, bijvoorbeeld vergaderingen met een lunch of met een borrel na afloop. Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar zaalverhuurinfo@dehortus.nl of bel met Constance van Kretschmar: 020 – 420 24 25 (alleen op werkdagen). Bij beschikbaarheid van de zaal/zalen kunt u kosteloos een optie nemen die 2 weken blijft staan. (verlenging is mogelijk)

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015