Winkel de Hortus

You are here

Winkel

de Hortus store AmsterdamDe Hortus store
De Hortus store is gevestigd in de voormalige directeurswoning. Het gebouw, in oorsprong 17e eeuws, maar in 1862 in chaletstijl verbouwd, is al lange tijd in gebruik als kantoor, winkel en portiersloge.  

In de Hortus store kan men  terecht voor planten (direct van de veiling gehaald) , maar ook  vindt de bezoeker een zorgvuldig uitgezocht assortiment  van tuingereedschap en  boeken over snoeien tot ansichtenkaarten, maar ook plantaardige zeep, honingsnoep en de Hortushoning. Maar het is ook heel zeldzaam; slechts 150 potjes per jaar. De Hortus Honing is te krijgen in een speciale cadeauverpakking, ontworpen door Marcel Verhaaf.
 

 

Tevens alleen in de Hortus store te vinden, de eigen Hortuslijn: diverse producten zoals notebooks, boekenleggers, pennen, ansichtkaarten van planten uit de Hortus en reproducties uit de beroemde Moninckx atlas (laat 17e en 18e eeuw).

Korting

Vrienden van de Hortus krijgen 10% korting op aankopen in de winkel. Bij inlevering van uw hortusfolder(s) krijgt u 10% korting op aankopen in de winkel, deze worden gerecycled. Korting geldt niet op boeken, kunst en afgeprijsde producten.

Met de aankopen steunen bezoekers de Hortus in het behoud van de tuin en kassen.
Winkel producten de Hortus store

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015