Zaalverhuur de Hortus

You are here

Zaalverhuur & Foto- en filmshoots

de Hortus Amsterdam

Midden in het centrum van onze hoofdstad ligt een historisch stuk groen. Omgeven door deze bijzondere natuur biedt de Hortus een ideale locatie voor een uniek feest of een fotoshoot.

Zaalverhuur
In de Oranjerie zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve feesten, partijen en diners. Maar u kunt er ook vergaderen of een presentatie geven. Het museumcafé is - mét terras - beschikbaar na sluitingstijd. De Laranjazaal wordt zowel overdag als 's avonds verhuurd.
Wilt u uw diner nog exclusiever, dan is van 15 mei t/m september een vleugel van de Palmenkas beschikbaar; een prachtige locatie in een Victoriaanse sfeer.

Foto- en filmshoots
De tropische kassen, de Victoriaanse Palmenkas en de exotische tuin zijn ideale locaties voor een bijzonder foto- of filmdecor. Dergelijke shoots zijn mogelijk tegen een speciaal uurtarief. Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. U kunt hiervoor bellen met 020-702 54 04.
Voorwaarden en meer informatie vind u op de Foto- en filmshoot pagina

Meer informatie vindt u op de volgende pagina’s
Trouwen
Dineren
Vergaderen
Tarieven & Cateraars
Locaties

Foto- en filmshoot pagina

Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar zaalverhuurinfo@dehortus.nl of bel met ons zaalverhuurteam: 020 - 420 24 25 of 020-702 5410 (telefonisch alleen op werkdagen bereikbaar). Bij beschikbaarheid van de zaal/zalen kunt u kosteloos een optie nemen die 2 weken blijft staan (verlenging is mogelijk).

Based on Danland by Danetsoft © De Hortus 2015